sâmbătă, 25 martie 2023
8.4 C
București
AcasăInvestmentsCel mai bogat om din Asia vrea să relanseze Campa Cola, celebrul...

Cel mai bogat om din Asia vrea să relanseze Campa Cola, celebrul suc indian care a rivalizat cu Coca-Cola şi Pepsi în anii 1970

Reliance Group, deţinut de Ambani, a declarat săptămâna aceasta că va reintroduce Campa Cola pe piaţa de băuturi fără alcool din India, de miliarde de dolari, în această vară, în trei arome: cola, lămâie şi portocale.

Brandul a umplut un gol în ţara din Asia de Sud într-un moment în care mai faimosul său rival american Coca-Cola nu era disponibil, iar vestea revenirii sale a stârnit un interes din partea indienilor de vârstă mijlocie care îşi amintesc că l-au băut în tinereţe.

Shailesh Desai, în vârstă de 60 de ani, din Mumbai, a declarat pentru CNN că îşi aminteşte că bea Campa Cola atunci când trebuia să-i spună tatălui său despre o notă proastă sau să prindă încredere atunci când voia să ceară întâlnire unei fete.

mai mult la  /www.hotnews.ro/stiri-international

PARTIDUL PUȘCARIAȘULUI Ilan ȘOR ADUCE ACUZAȚII GRAVE ROMÂNIEI

Planul Moscovei pentru Republica Moldova este clar în viziunea deputatului PAS, Radu Marian.  Potrivit acestuia, până acum acest plan a eșuat, însă este convins...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns