luni, 3 octombrie 2022
13.5 C
București
AcasăRomâniaAfaceri de la zero. Daniela Achim, de profesie economistă, a investit 50.000...

Afaceri de la zero. Daniela Achim, de profesie economistă, a investit 50.000 de euro în producătorul de ciocolată şi prăjituri Adami’s Sweets

♦ „Putem produce circa 100 – 150 de tablete de ciocolată pe zi, până la 50 de kilograme de prăjituri, depinde ce mix de produse facem“.

Povestea atelierului artizanal de ciocolată şi prăjituri Adami’s Sweets a început în 2019, în Râmnicu-Vâlcea, când antreprenoarea Daniela Achim a făcut pasul spre zona de business, investind 50.000 de euro din fonduri nerambursabile, dar şi bani proprii.

„Am deschis un atelier artizanal de ciocolaterie şi cofetărie în anul 2019. Am ajuns aici şi prin prisma pasiunii pe care o aveam pentru dulciuri, pentru ciocolată. Fizic, Adami’s Sweets există din 2019, însă povestea lui începe acum patru, cinci ani, când, fiind acasă cu copiii, tot ne jucam cu ciocolată. Aveam nişte forme din plastic, turnam ciocolată, pregă­team prăjituri, torturi pentru diverse ocazii“, a povestit Daniela Achim.

♦ Fiecare afacere de la zero este o poveste despre ambiţie, curaj şi determinare. Poveştile micilor antreprenori vor fi publicate în ZF şi pe platforma zf.ro/afaceri-de-la-zero.

Giorgia Meloni : „Putin are viziune neoimperialista, declaratia de anexare nu are nicio valoare juridica sau politica”

Giorgia Meloni, sefa asteptata a viitorului guvern italian, a estimat vineri ca anexarea de catre Rusia a patru regiuni ucrainene „nu are nicio valoare...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns