sâmbătă, 28 ianuarie 2023
0.7 C
București
AcasăVinAfaceri de la Zero. Gabriel Lăcureanu a folosit anii de experienţă acumulaţi...

Afaceri de la Zero. Gabriel Lăcureanu a folosit anii de experienţă acumulaţi în industria viticolă pentru a crea un vin propriu – L’Artist. Următorul pas este dezvoltarea componentei de enoturism

Gabriel Lăcureanu a început să lucreze în industria vinului în anul 2006 şi a colaborat cu mai multe crame până acum ♦ În prezent, el oferă consultanţă pentru şase astfel de businessuri.

Gabriel Lăcureanu acumulase mulţi ani de experienţă în industria vinului atunci când a luat decizia ca, pe lângă consultanţa pe care o oferă mai multor crame din România, să pună pe piaţă un brand propriu. Aşa că ideea apărută în 2020 a prins contur un an mai târziu, când a vândut primele sticle de vin L’Artist, o umbrelă sub care există în prezent două game – L’Artist şi Estrada.

„Proiectul L’Artist l-am realizat în colaborare cu crama Arcadia, un mic producător cu patru hectare din centrul viticol Tohani, iar vinul Estrada este realizat la producătorul Casa Stanca, centrul viticol Bucov, deţinător de şase hectare de vie“, a povestit Gabriel Lăcureanu la emisiunea online ZF Afaceri de la zero.

mai mult la

/www.zf.ro/

00:32:51

AFACERI DE LA ZERO : Georgiana și Remus Gârbacea au creat cofetăria Panner

AFACERI DE LA ZERO: Georgiana și Remus Gârbacea au creat cofetăria Panner la câțiva kilometri de Castelul Bran și vor să deschidă noi unități...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns