Afacerile orașului: Pickles, localul cu murături prăjite care-ți trezește simțurile

    0
    326

    Alexandra Blaș face parte din generația nouă de antreprenori din HoReCa care și-a descoperit și cizelat pasiunea pentru bucătărie prin străinătate, apoi s-a decis să-și pună în aplicare o idee inedită pentru un local întorcându-se acasă.

    În cazul ei, Pickles, un restaurant în care meniul este axat într-o bună măsură pe murături, și mai ales pe murături prăjite. Totodată, Pickles este și un exemplu de business de HoReCa început în pandemie, care a trecut de criza de atunci, și-și primește clienții cu murături prăjite și sandvișuri cu calamar prăjit pe care să le savurezi, în tihnă, ascultând muzică sau conversând cu prietenii, fără a te preocupa de zgomotul din jur al orașului.

    Despre cum strângi o comunitate în jurul afacerii tale, află mai multe din video sau citește materialul aici: https://bit.ly/3Ax8QhR

    Lasă un răspuns