AI, Chat GPT + BING. Trenduri globale, strategii locale. Cu Bogdan PUTINICĂ – MICROSOFT în România

0
119

Antreprenorul tech și omul de media Dragoș STANCA l-a invitat la UPGRADE 100 Live, în mansarda Radio Guerrilla, pe Bogdan PUTINICĂ – General Manager al MICROSOFT în România.

Discuția a pornit de la impactul AI în lume, integrarea Chat GPT în BING și EDGE, a continuat cu strategia din România a companiei si cu problemele ecosistemice care fac România să fie ultima din UE în materie de digitalizare, și s-a încheiat cu profilul omului care conduce gigantul global la noi.

Liderul local al MICROSOFT are peste 20 de ani de experiență în poziții de director executiv și funcții de conducere la nivel internațional, dar și local.

Si-a început activitatea profesională prin fondarea, în anul 2000, a companiei IP Devel – unul dintre start-up-urile de tehnologie cu cea mai rapidă ascensiune din industria de profil din România.

Startupul a fost achizitionat de Adecco (Elvetia) companie care a fost cumpărată, la rându-i, de ENEA (din Suedia) – loc unde invitatul meu de azi a si rămas, aproape 10 ani – asta înainte să se alăture Microsoft, la finalul anului 2021, în calitate de General Manager pentru România.

E autor și speaker pe teme de management și business, activ si în domeniul voluntariatului, fiind co-fondator al organizației caritabile 3 Wishes. E absolvent de informatică la „Tudor Vianu” si de stiinte economice, la ASE.

Un dialog plin de informații extrem de utile. Enjoy!


Descoperă mai multe la Investor 📈 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns