Pe baza tehnologiei blockchain, constănțeanul Alexandru Stratulat a creat Web 3.0 (World Wide Blockchain), o versiune mult mai rapidă, eficientă și sigură față de actualul World Wide Web. Non IT-iștii vor putea programa cu ajutorul platformei Sourceless, care este momentan în faza de dezvoltare, tehnologia din spate fiind patentată în Statele Unite.

„Din ’89 de când s-a inventat Web-ul, nu prea a fost modificat în zona de securitate. Apar din ce în ce mai multe probleme, erori, atât umane cât și atacuri cibernetice care continuă și în ziua de astăzi. Prin această platformă bazată pe tehnologia blockchain, oferim nu o altă soluție antivirus, ci efectiv posibilitatea de a respinge existența oricărui tip de malware.

Nu permitem existența unor programe indiferent de tipul lor, și aici mă refer în principal la cele tip malware, identități ascunse, furt de identitate. Efectiv, validăm identitatea în digital și a persoanelor și a softurilor”, a spus, la PROFIT NEWS TV, Alexandru Stratulat, CEO Sourceless. Încă din 2014, acesta a început să identifice nevoile utilizatorilor de internet în ceea ce privește protecția și securitatea datelor personale.

Citește mai mult la:   /www.profit.ro/startup-ul-saptamanii/


Descoperă mai multe la Investor 📈 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns