vineri, 19 aprilie 2024
8 C
București
AcasăBucureştiAustriecii, investiție de 35 de milioane de euro într-o clădire celebră din...

Austriecii, investiție de 35 de milioane de euro într-o clădire celebră din centrul Bucureștiului. Bijuteria arhitecturală va reveni la viață

Julius Meinl, gigantul din Austria care deține Heidi și Kandia, va cumpăra hotelul Ambasador de pe Bulevardul Magheru din București, arată Profit.ro. Tranzacția este aproape de finalizare, în urma negocierilor cu Ambasador SA și moștenitorii arhitectului Arghir Culina.

Clădirea a fost proiectată în stil Art Déco, fiind inaugurată în mai 1939. La vremea respectivă, hotelul se mândrea cu mai „modernă instalație sanitară din Europa”, avea 13 etaje și 300 de camere. În 1995 a fost privatizat, fiind deținut de Ambasador SA și familia arhitectului Culina.

Conform sursei citate, achiziția celebrului hotel va fi făcută prin compania JM Innovative Living Management, fiind vorba de o investiție de 30-35 de milioane de euro. Ulterior, Julius Meinl va începe renovarea, reamenajarea și rebranduirea hotelului.

www.fanatik.ro

 

Număr record de vizitatori străini în Japonia în luna martie

Peste trei milioane de vizitatori străini au intrat în Japonia în luna martie, un record absolut pentru arhipelagul nipon, potrivit celor mai recente date...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Investor ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura