sâmbătă, 28 ianuarie 2023
0.7 C
București
AcasăInvestorCum a reușit o economistă să cultive roșii de milioane într-o seră...

Cum a reușit o economistă să cultive roșii de milioane într-o seră ultramodernă din Cluj

Roșiile cu gust sunt o raritate, în ziua de astăzi. Câți nu ne amintim de gustul roșiilor de odinioară, alături de o brânză proaspătă sau lângă omleta de la micul dejun?

În căutarea acestui gust a pornit și Alina Nedeluș, o antreprenoare care a lăsat biroul din bancă pentru a se apuca de agricultură și a-și construi propria seră de roșii.

Așa s-a născut Bio Culture, un adevărat brand pe raftul de tomate din cele mai mari lanțuri de magazine. În spatele lor se află o seră de 8.000 de metri pătrați în județul Cluj, comuna Căpușu Mare.

Alina are studii economice, mai exact relații economice internaționale, dar și de management-marketing, iar primul job la terminarea facultății a fost în domeniul bancar. După o schimbare scurtă de carieră spre zona de real estate, care i-a oferit inclusiv experiența de a lucra în Franța, a revenit în țară și a profitat de oportunitatea de a aplica pentru fonduri europene. Astfel, s-a apucat de horticultură.

Cum a reușit o economistă să cultive roșii de milioane într-o seră ultramodernă din Cluj

00:32:51

AFACERI DE LA ZERO : Georgiana și Remus Gârbacea au creat cofetăria Panner

AFACERI DE LA ZERO: Georgiana și Remus Gârbacea au creat cofetăria Panner la câțiva kilometri de Castelul Bran și vor să deschidă noi unități...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns