luni, 15 iulie 2024
31.1 C
București
AcasăCryptoDe la haine de lux la ținuta kaki. Cum vor fi următorii...

De la haine de lux la ținuta kaki. Cum vor fi următorii 11 ani pentru Elizabeth Holmes, comparată cu Steve Jobs și acum condamnată

Fondatoarea Theranos, Elizabeth Holmes, va schimba la sfârșitul lunii hainele de lux cu uniforma kaki a deținutelor din închisoarea din Texas, unde va sta mai mult de 11 ani, ca pedeapsă pentru fraudă cu miliarde de dolari. Se va trezi zilnic la 6 dimineața și va fi plătită cu puțin peste 1 dolar pentru ora de muncă, scrie BBC.
Holmes, în vârstă de 39 de ani, va trebui să se prezinte în 30 mai la închisoare, unde va avea de ispășit pedeapsa de 11 ani și trei luni. Ea a cerut judecătorilor să îi amâne sentința, dar solicitarea i-a fost respinsă.
Procurorii au declarat în timpul procesului că Holmes a prezentat în mod eronat tehnologia și finanțele Theranos. Holmes s-a apărat susținând că ea credea că declarațiile sale erau corecte la momentul respectiv.

Forbes a numit-o pe Holmes cea mai tânără femeie miliardar din lume în 2014, când avea 30 de ani, iar participația sa la Theranos valora 4,5 miliarde de dolari. Theranos s-a prăbușit după ce o serie de articole din Wall Street Journal din 2015 au pus la îndoială tehnologia sa.

Citește mai mult la: www.digi24.ro/stiri/externe/


Descoperă mai multe la Investor 📈 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Festivalul Internaţional de Carte Transilvania : Ne vedem curând, în 25-29 septembrie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca să sărbătorim.

Cea mai mare împlinire a noastră e bucuria întâlnirii oamenilor cu CARTEA. De 10 ani #FICT aduce oamenii și cărțile împreună. În 10 ani...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Investor 📈 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura