luni, 15 iulie 2024
31.1 C
București
AcasăCoinsBitcoinDezastrul criptomonedelor nu se va încheia nici în 2023. 'Va dura câțiva...

Dezastrul criptomonedelor nu se va încheia nici în 2023. ‘Va dura câțiva ani pentru ca piața să-și revină din abuzul unor jucători fără scrupule’

Va fi „un alt an greu” pentru cripto în urma scandalului FTX, sugerează fostul director Meta devenit avocat Bitcoin Lightning Network.

Criptomonedele vor avea nevoie de cel puțin până în 2024 pentru a „reveni din abuzul jucătorilor fără scrupule”, spune unul dintre cele mai cunoscute nume din industrie, conform cointelegraph.com.

Într-o postare publicată pe 30 decembrie, David Marcus, CEO și fondator al firmei Bitcoin Lightspark, i-a dezamăgit pe investitori cu perspectivele sale pentru anii următori.

Marcus: „Crypto iarna” va dura probabil până în 2025

În timp ce a menționat FTX doar o singură dată, el a făcut referire la ceea ce el a numit „jucători fără scrupule”, care trage subperformanța pieței chiar și după 2023.

„Nu vom ieși din această „iarnă criptografică” în 2023 și probabil nici în 2024”, a rezumat el.

mai mult la :  /www.stiripesurse.ro/


Descoperă mai multe la Investor 📈 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Festivalul Internaţional de Carte Transilvania : Ne vedem curând, în 25-29 septembrie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca să sărbătorim.

Cea mai mare împlinire a noastră e bucuria întâlnirii oamenilor cu CARTEA. De 10 ani #FICT aduce oamenii și cărțile împreună. În 10 ani...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Investor 📈 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura