sâmbătă, 20 aprilie 2024
8 C
București
AcasăCoinsExchange-ul de crypto Tokero pornește o rundă de finanțare. 40.000 de clienți

Exchange-ul de crypto Tokero pornește o rundă de finanțare. 40.000 de clienți

Cu o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro și un volum de tranzacții de 75 milioane de euro raportate în 2021, compania TOKERO, liderul de piață din domeniul crypto în România, deschide a doua rundă de finanțare, cu target în zona de fonduri de investiții și angel investors.

„În urma unor discuții cu membri importanți din comunitatea noastră, în special din TOKERO PRO, am luat în calcul repartizarea unei alocări de 300.000 euro în comunitatea TOKERO, alocare împărțită în 50 de tickete de la 2.500 euro până la 50.000 euro. Este cel mai probabil ultima ocazie prin care se pot achiziționa participații în TOKERO ca persoană fizică, deoarece suntem în stadiu avansat de discuții cu mai multe VC-uri. Profităm de faptul că acest gen de negocieri durează chiar și câteva luni bune, astfel că lansăm acum această rundă <Blitz> în comunitate. Runda este planificată să înceapă pe 10 noiembrie 2022 și să dureze două săptămâni, până pe 24 noiembrie. Iar cei care se înscriu în prima săptămână vor beneficia de un discount considerabil”, precizează Marius Morra – CEO & Co-Founder TOKERO.

https://start-up.ro/amp/exchange-ul-de-crypto-tokero-porneste-o-runda-de-finantare-40-000-de-clienti/

Număr record de vizitatori străini în Japonia în luna martie

Peste trei milioane de vizitatori străini au intrat în Japonia în luna martie, un record absolut pentru arhipelagul nipon, potrivit celor mai recente date...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Investor ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura