sâmbătă, 10 decembrie 2022
5.7 C
București
AcasăInvestorGrupul Purcari achiziţionează pachetul majoritar într-o Cramă din Bulgaria

Grupul Purcari achiziţionează pachetul majoritar într-o Cramă din Bulgaria

Purcari Wineries PLC („Grupul Purcari”) a anunţat astăzi semnarea contractului de achiziţie a pachetului majoritar de 76% din acţiunile Cramei Angel’s Estate din Bulgaria (în continuare, „Angel’s Estate”, „Crama”), conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, angel’s Estate este o crama cu ciclu complet de producere lângă Stara Zagora, în una din cele mai proeminente regiuni vinicole din Bulgaria, Thracian Lowlands. Crama deţine circa 100ha de podgorii proprii, iar capacitatea anuală de producere depăşeşte un milion de sticle, producând unele dintre cele mai cunoscute branduri de vin în Bulgaria, inclusiv Angel şi Stallion.

Că parte a tranzacţiei, acţionarii actuali ai Angel’s Estate vor pastra 24% din acţiunile Cramei şi vor continuă să contribuie la dezvoltarea afacerii. Finalizarea tranzacţiei este planificată în termen de până la două săptămâni de la semnarea contractului de achiziţie al acţiunilor, se mai arată în comunicat.

mai mult la  /www.bursa.ro/

O firmă românească s-a extins în Republica Moldova, să pună panouri solare pe clădiri

Firma românească de inginerie Simtel Team, specializată în construirea de centrale electrice fotovoltaice pe acoperișurile clădirilor, și-a deschis filială la Chișinău, în condițiile în...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns