luni, 15 iulie 2024
31.1 C
București
AcasăCrypto"Îmi pare cu adevărat rău pentru ce am făcut" - Iubita fondatorului...

„Îmi pare cu adevărat rău pentru ce am făcut” – Iubita fondatorului FTX confirmă că au conspirat pentru a fura de la clienţii lor

Caroline Ellison, fosta iubită a fondatorului FTX, Sam Bankman-Fried, şi fost director executiv al Alameda Research, a încercat să facă tot ce se poate pentru a evita o condamnare la 110 ani de închisoare, potrivit Zerohedge.

Potrivit documentelor judiciare publicate vineri, Caroline Ellison recunoaşte că ea şi Sam Bankman-Fried au semnat „declaraţii financiare înşelătoare din punct de vedere material” pentru creditorii Alameda – ştiind că era ilegal.

„Îmi pare sincer rău pentru ceea ce am făcut”, a declarat Ellison, conform transcrierii audierii, adăugând: „Ştiam că este greşit”.

Mai exact, Ellison i-a spus unui judecător la începutul acestei săptămâni că ea şi Bankman-Fried au conspirat pentru a fura miliarde de dolari de la clienţii FTX, în timp ce a apărut în faţa unui tribunal federal pentru a pleda vinovată la şapte capete de acuzare, se arată în transcrierea citată de Wall Street Journal şi Bloomberg.

mai mult la :    /epochtimes-romania.com/


Descoperă mai multe la Investor 📈 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Festivalul Internaţional de Carte Transilvania : Ne vedem curând, în 25-29 septembrie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca să sărbătorim.

Cea mai mare împlinire a noastră e bucuria întâlnirii oamenilor cu CARTEA. De 10 ani #FICT aduce oamenii și cărțile împreună. În 10 ani...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Investor 📈 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura