sâmbătă, 24 februarie 2024
10.2 C
București
AcasăCrypto"Îmi pare cu adevărat rău pentru ce am făcut" - Iubita fondatorului...

„Îmi pare cu adevărat rău pentru ce am făcut” – Iubita fondatorului FTX confirmă că au conspirat pentru a fura de la clienţii lor

Caroline Ellison, fosta iubită a fondatorului FTX, Sam Bankman-Fried, şi fost director executiv al Alameda Research, a încercat să facă tot ce se poate pentru a evita o condamnare la 110 ani de închisoare, potrivit Zerohedge.

Potrivit documentelor judiciare publicate vineri, Caroline Ellison recunoaşte că ea şi Sam Bankman-Fried au semnat „declaraţii financiare înşelătoare din punct de vedere material” pentru creditorii Alameda – ştiind că era ilegal.

„Îmi pare sincer rău pentru ceea ce am făcut”, a declarat Ellison, conform transcrierii audierii, adăugând: „Ştiam că este greşit”.

Mai exact, Ellison i-a spus unui judecător la începutul acestei săptămâni că ea şi Bankman-Fried au conspirat pentru a fura miliarde de dolari de la clienţii FTX, în timp ce a apărut în faţa unui tribunal federal pentru a pleda vinovată la şapte capete de acuzare, se arată în transcrierea citată de Wall Street Journal şi Bloomberg.

mai mult la :    /epochtimes-romania.com/

00:21:51

Pașaport diplomatic. Ambasadorul Ucrainei: Durata războiului depinde de sprijinul pe care îl primim

10 ani de agresiune rusă. Cu asta se confrundă Ucraina de când Federația Rusă a decis să ocupe treptat porțiuni din teritoriul statului suveran....
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Investor ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura