vineri, 9 decembrie 2022
5.8 C
București
AcasăJP Morgan, cea mai mare bancă din SUA, își deschide o agenție...

JP Morgan, cea mai mare bancă din SUA, își deschide o agenție de turism pentru o felie mai mare din cheltuielile cu vacanțele

În ultimele 18 luni, JP Morgan Chase, cea mai mare bancă din SUA, a făcut investițiile necesare pentru a lansa o afacere de turism cu servicii complete, unde clienții pot planifica și rezerva călătorii, de la un simplu zbor intern la un safari extravagant, transmite Wall Street Journal.

Banca a cumpărat un sistem de rezervări, o companie de evaluare a restaurantelor și o agenție de turism de lux. Își construiește propriile saloane de aeroport și o forță de mii de agenți de turism. Un nou site va fi lansat în următoarele luni.

Călătoriile au devenit una dintre cele mai importante categorii de cheltuieli pentru bănci și emitenții de carduri de credit, iar JPMorgan vrea o parte mai mare din ele. Banca speră să transforme acești clienți care călătoresc în fani pe viață, atrăgând mai multe cheltuieli și alte servicii financiare.

Cu noile oferte, directorii JPMorgan cred că banca ar putea obține 15 miliarde de dolari în rezervări în 2025, de cinci ori mai mult decât a gestionat înainte de recenta creștere.

JP Morgan, cea mai mare bancă din SUA, își deschide o agenție de turism pentru o felie mai mare din cheltuielile cu vacanțele

00:09:01

BINANCE in Romania – Mai tinem CRYPTO pe exchange-uri centralizate?

Am fost prezenti la evenimentul Binance in Iasi si bineinteles am vorbit cu oameni din comunitate. Hai sa povestim impreuna in comentarii!
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns