miercuri, 31 mai 2023
26 C
București
AcasăCoinsBitcoinLovitură uriașă pe piața cripto: cea mai mare bursă de criptomonede din...

Lovitură uriașă pe piața cripto: cea mai mare bursă de criptomonede din SUA e în cădere liberă

Coinbase Global, operatorul celei mai mari burse de criptomonede din SUA, a încheiat al patrulea trimestru cu o pierdere netă, inclusiv din cauza scăderii semnificative a volumului de tranzacționare, se arată în comunicatul de presă al companiei.

Pierderea netă din octombrie-decembrie se ridică la 557 de milioane de dolari, sau 2,46 dolari pe acțiune, comparativ cu un venit net de 840 de milioane de dolari, sau 3,32 dolari pe acțiune, pentru aceeași perioadă a anului precedent. Veniturile s-au prăbușit la 629 de milioane de dolari, față de 2,49 miliarde de dolari cu un an mai devreme. Volumul tranzacțiilor a scăzut la 145 de miliarde de dolari, de la 547 de miliarde de dolari. Analiștii intervievați de FactSet au prezis, în medie, o pierdere de 2,52 dolari pe acțiune la venituri de 588 de milioane de dolari și un volum de tranzacționare de 145,7 miliarde de dolari.

mai mult la :    /www.stiripesurse.ro/

SUA și Japonia condamnă „cu fermitate” lansarea eșuată a satelitului nord-coreean: „Vom lua toate măsurile necesare”

Statele Unite condamnă „cu fermitate” lansarea unei rachete prezentate drept satelit militar de către Coreea de Nord, care „creşte tensiunile”, potrivit unui comunicat al...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns