joi, 28 septembrie 2023
23.2 C
București
AcasăCryptoLovitură uriașă pe piața cripto. Românii vor să cumpere platforma FTX lovită...

Lovitură uriașă pe piața cripto. Românii vor să cumpere platforma FTX lovită de faliment

Piața cripto s-a prăbușit după vânzarea masivă a activelor FTX, una dintre cele mai mari platforme de tranzacționare de criptomonede din lume. Românii de la Crypto Data ar putea să salveze întreaga industrie cripto.

Sam Bankman-Fried a devenit cel mai bogat om din lume cu vârsta sub 30 de ani, având o avere estimată la 26,5 miliarde de dolari. Acum e pe tobogan și trage după ea întreaga industrie cripto. Sam Bankman-Fried și-a pierdut aproape toată averea într-o zi (94 la sută din avere), după prăbușirea FTX.

Compania românească Crypto Data a făcut o ofertă pentru cumpărarea FTX, care are sediul în Bahamas.

În contextul actualei crize de lichiditate ce a cauzat prăbușirea parțială a exchange-ului de cryptoactive FTX, clasat pe locul doi la nivel mondial ca și cifră de afaceri, echipa Crypto Data, e interesată de achiziția acestui exchange cu toate problemele pe care le are deoarece consideră că prăbușirea lui va afecta foarte mult piața crypto și tehnologia blockchain.

mai mult la /adevarul.ro/

Claudiu Tănăselia

Capsula sondei OSIRIS-REx revine astăzi pe Pământ, cu 250 de grame din asteroidul Bennu! Sonda, după separarea de capsula ce conține eșantioanele din Bennu,...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns