duminică, 21 aprilie 2024
17.6 C
București
AcasăCryptoLovitură uriașă pe piața cripto. Românii vor să cumpere platforma FTX lovită...

Lovitură uriașă pe piața cripto. Românii vor să cumpere platforma FTX lovită de faliment

Piața cripto s-a prăbușit după vânzarea masivă a activelor FTX, una dintre cele mai mari platforme de tranzacționare de criptomonede din lume. Românii de la Crypto Data ar putea să salveze întreaga industrie cripto.

Sam Bankman-Fried a devenit cel mai bogat om din lume cu vârsta sub 30 de ani, având o avere estimată la 26,5 miliarde de dolari. Acum e pe tobogan și trage după ea întreaga industrie cripto. Sam Bankman-Fried și-a pierdut aproape toată averea într-o zi (94 la sută din avere), după prăbușirea FTX.

Compania românească Crypto Data a făcut o ofertă pentru cumpărarea FTX, care are sediul în Bahamas.

În contextul actualei crize de lichiditate ce a cauzat prăbușirea parțială a exchange-ului de cryptoactive FTX, clasat pe locul doi la nivel mondial ca și cifră de afaceri, echipa Crypto Data, e interesată de achiziția acestui exchange cu toate problemele pe care le are deoarece consideră că prăbușirea lui va afecta foarte mult piața crypto și tehnologia blockchain.

mai mult la /adevarul.ro/

Număr record de vizitatori străini în Japonia în luna martie

Peste trei milioane de vizitatori străini au intrat în Japonia în luna martie, un record absolut pentru arhipelagul nipon, potrivit celor mai recente date...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Investor ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura