marți, 25 iunie 2024
31.6 C
București
AcasăCryptoLumea crypto mai primeşte o lovitură: Core Scientific, una dintre cele mai...

Lumea crypto mai primeşte o lovitură: Core Scientific, una dintre cele mai mari platforme de minat bitcoin din SUA, a cerut intrarea în faliment

Core Scientific, una dintre cele mai mari platforme de minat bitcoin cotate la bursă în Statele Unite a cerut intrarea în faliment, în timp ce companiile se luptă cu scăderea preţurilor la jetoane şi cu creşterea costurilor pentru activitatea de producere a criptomonedelor, care necesită un consum mare de energie, raportează Financial Times.

Compania a declarat că intenţionează să continue să funcţioneze şi să producă bitcoin în timp ce va încerca să ajungă la un acord de restructurare cu finanţatorii săi.

Platforma de minat criptomonede cotată la Nasdaq este un element constitutiv al indicelui Russell 2000, un indice de referinţă larg răspândit al companiilor americane mai mici, ceea ce înseamnă că falimentul său va afecta portofoliile multor investitori şi va adânci problemele industriei crypto. Valoarea sa de piaţă a atins aproape 3 miliarde de dolari în aprilie, dar de atunci a scăzut la mai puţin de 100 de milioane de dolari, potrivit datelor FactSet.

Acţiunile Core Scientific au scăzut cu 98% în acest an.

www.zf.ro/zf-24/lumea-crypto-mai-primeste-o-lovitura-core-scientific-una-dintre-cele-21434624


Descoperă mai multe la Investor 📈 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

00:05:31

Stiri Crypto: ILP si cu XRPL o Formula Ucigasa, Defi Institutional XRP, Chainlink, Fetchai, MtGox

Editia de azi a stirilor pe scurt din lumea criptomonedelor: 1) televizorul mi-a spus: https://x.com/JackStr42679640/status/… 2) blockchain Farcana FAR scadere: https://crypto.news/farcana-far-plung… 3) Tether USDT,...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Investor 📈 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura