marți, 25 iunie 2024
31.6 C
București
AcasăInvestorO firmă românească s-a extins în Republica Moldova, să pună panouri solare...

O firmă românească s-a extins în Republica Moldova, să pună panouri solare pe clădiri

Firma românească de inginerie Simtel Team, specializată în construirea de centrale electrice fotovoltaice pe acoperișurile clădirilor, și-a deschis filială la Chișinău, în condițiile în care Republica Moldova este puternic afectată de întreruperi ale energiei electrice ca urmare a războiului din Ucraina.

Într-un comunicat transmis publicației StartupCafe.ro, Simtel Team spune că a deschis firma Simtel Solar la Chișinău „și datorită solicitărilor crescute provenite de la clienții prezenți și pe piața din Republica Moldova”.

„Suntem încântați că am făcut acest pas, fiind prima mutare în ceea ce privește extinderea la nivel internațional a companiei noastre. În perioada următoare, ne dorim să consolidăm echipa la nivel local, aceasta fiind formată în principal din subcontractori cu experiență conform standardelor Simtel. La nivel de proiecte, avem deja comenzi plasate și în execuție pentru aproximativ 2 MWh și estimăm încă 2 MWh în prima jumătate a anului viitor. Astfel, pe lângă România, obiectivul nostru este să sprijinim și companiile din Republica Moldova să își eficientizeze consumul de energie și să devină mai performante, prin dezvoltarea de centrale electrice fotovoltaice pentru acestea”, a declarat Sergiu Bazarciuc, cofondator și COO al Simtel Team, coordonator al activității Simtel din Republica Moldova.

În prezent, activitatea companiei pe piața din Republica Moldova este axată pe construirea, întreținerea și operarea centralelor electrice fotovoltaice pentru retaileri, pe acoperișurile magazinelor sau depozitelor acestora.

mai mult la :

/www.startupcafe.ro/afaceri/firma-romania-republica-moldova-panouri-solare-cladiri.htm


Descoperă mai multe la Investor 📈 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

00:05:31

Stiri Crypto: ILP si cu XRPL o Formula Ucigasa, Defi Institutional XRP, Chainlink, Fetchai, MtGox

Editia de azi a stirilor pe scurt din lumea criptomonedelor: 1) televizorul mi-a spus: https://x.com/JackStr42679640/status/… 2) blockchain Farcana FAR scadere: https://crypto.news/farcana-far-plung… 3) Tether USDT,...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Investor 📈 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura