duminică, 19 mai 2024
20.2 C
București
AcasăInvestorRomânii de la Vestinda, acceptați la Techstars Boston

Românii de la Vestinda, acceptați la Techstars Boston

Platforma de investiții automate Vestinda a fost acceptată la Techstars Boston și planuiește intrarea pe piața din SUA. Startup-ul românesc are deja clienți plătitori și peste 25 de milioane de dolari au fost tranzacționați prin intermediul platformei sale.

estinda, marketplace-ul româneasc dedicat automatizării tranzacționării și investițiilor în Web3 și nu numai, a fost acceptat în acceleratorul Techstars. Cohorta Boston este un program dedicat startup-urilor crypto și blockchain.

Vestinda, care a fost încorporată în 2022, este încântată să se alăture programului 2023 și să obțină acces la rețeaua de antreprenori, mentori și investitori de succes a Techstars, în timp ce caută să-și facă intrarea pe piața din SUA.

Vestinda este o platformă tehnologică ce facilitează accesul la strategii testate și comunități, automatizări și algoritmi inteligenți pentru a investi în crypto, astfel încât oricine să își poată construi un portofoliu diversificat fără a necesita cunoștințe de programare.

 

/start-up.ro/

Andrei Caramitru : Ce se va întâmpla când toată lumea – mult mai repede decât credeți – va avea un asistent AI dedicat pe...

1) asistentul va costa – și va costa nu puțin. Pentru ca investițiile în datacentere sunt absolut colosale și energia necesară este enormă (doar...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Investor ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura