joi, 7 decembrie 2023
1.1 C
București
AcasăInvestorSeedBlink, platforma românească de finanțare a startup-urilor, și-a deschis birou în Grecia

SeedBlink, platforma românească de finanțare a startup-urilor, și-a deschis birou în Grecia

Platforma europeană de investiții pentru startup-uri tech SeedBlink și-a deschis un birou în Atena, Grecia și vrea să își accelereze expansiunea în Europa în 2022.

Biroul din Grecia este condus de George Platanas, din funcția de country manager. Acesta are peste 25 de ani de experiență în afaceri internaționale, conform unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

„Căutăm să exploatăm sectoarele în plină dezvoltare ale Greciei axate pe inovație, o economie care nu numai că și-a dovedit rezistența, dar oferă acum și oportunități de creștere foarte interesante”, spune Andrei Dudoiu, Managing Partner și cofondator la SeedBlink.

Filiala deschisă recent la Atena va oferi o gamă de instrumente de investiții (precum equity, împrumuturi convertibile, SAFE, ASA), oportunități pentru startup-uri tehnologice și soluții de acces pe piață pentru investitorii locali, susține SeedBlink în comunicat.

www.startupcafe.ro

Radu Hossu : Pacea rusească – ruskii myr… Marinka, orașul dispărut în mod oficial. 1 an, 8 luni 2 săptămâni de lupte între Ucraina...

Marinka, orașul dispărut în mod oficial. 1 an, 8 luni 2 săptămâni de lupte între Forțele Armate ale Ucrainei (AFU) și armata rusă. Bătălia a...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns