Stiri Crypto: Bancile Adopta Cripto, Samsung si Cryptocom, Joc pe Cardano, Shibarium, Near Veax DEX. Editia de azi a stirilor pe scurt din lumea criptomonedelor

0
113

Autoritățile din Hong Kong le-au spus băncilor că sunt libere să ofere servicii companiilor cripto și să nu impună procese inutile.

Taiwanul va permite băncilor tradiționale să ofere servicii de tranzacționare cripto.
NowPayments, Shibarium pentru a deschide calea adoptarii în masă a monedei SHIB și a întregului ecosistem.

Republicanii Comitetului Financiar al Camerei statelor unite văd o „strategie coordonată” pentru a refuza industriei activelor digitale accesul la servicii bancare.
Trezoreria Marii Britanii solicită contribuții cu privire la impozitarea stakingului și împrumuturilor DeFi.

Băncile tradiționale majore din Uniunea Europeană vor intra în lumea activelor digitale cu Bitcoin (BTC), XRP si alte active digitale.

Euro a început să-și piardă rolul de mijloc universal de plată declara Dmitri Medvedev, președinte adjunct al Consiliului de Securitate.

Samsung și-a unit forțele cu platforma de criptomonede Cryptocom.

AIGameToEarn începe lista albă de pre-lansare pentru AI NFT și un clasament GARANTAT de 100.000 USD.

Token-ul SOL al blockchain-ului Solana s-a dublat in pret în acest an, depășind performanța Bitcoin.

Kraken se lupta împotriva fiscului, argumentând că cererile agenției de informații despre utilizatorii schimbului de criptomonede echivalează cu o vânătoare de comori nejustificată.
Veax Labs lansează un DEX avansat bazat pe blockchainul NEAR și introduce un program major de stimulare pentru LP.

Cel mai mare escroc din industria cripto, un portofel a lansat peste 2.000 de proiecte teapa Rugpulls.

Investitorii Polkadot trebuie să fie atenți la aceste actualizări, în timp ce prețul monedei DOT se pregăteste de o urcare la 6,50 USD.

Votul DAO al dexului PancakeSwap pentru „reducerea agresivă” a inflației monedei CAKE.
Ecosistemul Cardano este gata să-și extindă ofertele, deoarece Dead Pxlz este partener cu Paima Studios pentru a dezvolta viitorul lor joc, PXL Wars.

Surse: https://www.bloomberg.com/news/articl… https://twitter.com/WatcherGuru/statu… https://www.crypto-news-flash.com/shi… https://cointelegraph.com/news/us-hou… https://cointelegraph.com/news/uk-tre… https://u.today/european-bank-venture… https://twitter.com/RadarHits/status/… https://u.today/tech-giant-samsung-in… https://www.crypto-news-flash.com/aig… https://www.bloomberg.com/news/articl… https://www.bloomberg.com/news/articl… https://cryptopotato.com/veax-labs-la… https://u.today/biggest-scammer-in-in… https://www.crypto-news-flash.com/pol… https://www.coindesk.com/tech/2023/04… https://u.today/big-game-coming-to-ca…


Descoperă mai multe la Investor 📈 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns