joi, 25 iulie 2024
22 C
București
AcasăŞtiriTânărul din poză este Kirill Shevchenko, refugiat ucrainean, care ia medalii în...

Tânărul din poză este Kirill Shevchenko, refugiat ucrainean, care ia medalii în numele României în semn de mulțumire

Da, în timp ce românii îi înjură, îi scot vinovați pentru război, îi fac în fel și chip, acest tânăr a venit în România și câștigă medalii pentru țara noastră. Și mai are un vis, să învețe bine limba română, aia pe care nu o știu mulți românași verzi.
Kirill a fost campion european cu echipa Ucrainei în 2021 şi este unul dintre cei mai valoroşi tineri jucători din lume. El a devenit mare maestru în 2017, la doar 14 ani, iar în acest moment, la 20 de ani, este numărul 78 mondial. Și acum câștigă în numele României.
Dar na, când se va izbi de românașii verzi, probabil va pleca să câștige medalii în numele Poloniei sau altei țări, în semn de mulțumire. Noi rămânem cu valorile verzi: Daea, Soso, Georgel, Ciuci, Ciolaci și alții ca ei.
Felicitări, Kirill! Sper să rămâi cât mai mult pe aici, să întregești cercul valorilor care vor rămâne în anonimat, pentru că România are alte gusturi, nu șah, teatru, cărți și altele asemenea.
Slava Ukraini!

Descoperă mai multe la Investor 📈 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

00:02:46

SUA au testat bateria hipersonică Dark Eagle, de 800.000.000$. Lovește China în câteva secunde

SUA au testat bateria hipersonică Dark Eagle, de 800.000.000 $. Poate lovi China în câteva secunde. Armata SUA a testat pentru prima dată bateria...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Investor 📈 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura