TEHNOLOGIE și CAPITALISM ETIC. 3 lideri de mari companii si 2 experți dezbat viitorul corporațiilor

  0
  146

  În mod evident, tipul de capitalism care s-a cimentat în ultimele două secole trebuie împrospătat. Aviz și marilor organizații care au controlat piețele până azi: reinventați-vă sau veți deveni istorie!

  Acestea sunt doar câteva dintre ideile care au rezultat în urma dezbaterii finale de la IQ Digital Summit Brașov, un soi de All-Star debate, moderată de Smaranda Heroiu, Executive Director Upgrade 100, alături de Dragoș Stanca, expert media și fondator Upgrade 100.

  La dezbatere, urmărită de peste 600 de spectatori în sala Teatrului „Sică Alexandrescu”, au participat futurologul britanic Matthew Griffin, Ionuț Țața (CEO al companiei de consultanță Iceberg din Brașov), Iulian Stanciu (președinte exectutiv eMag), Achilleas Kanaris (CEO Vodafone România) și Sergiu Manea (CEO BCR).

  Dezbaterea este disponibilă integral pe iqdigital.ro.

  Un material în format digital complex, care rezumă acest episod, precum și multe alte prezentări și idei interesante pentru antreprenoriatul tech găsești, ca de obicei, pe iqdigital.ro

  Conceptul IQ DIGITAL a fost gândit de echipa UPGRADE 100 alături de #George – o inovație #BCR.

  Proiectul educațional de tip hybrid media cuprinde evenimente, podcasts, newslettere, text și video short & long form și e difuzat online dar și la radio și TV pentru a sprijini astfel procesele de digitalizare cu care se confruntă sectorul IMM, administrația publică și comunitățile locale din România.

  Începând cu sezonul al 3-lea, filmat în toamna lui 2022 – #VODAFONE s-a alăturat proiectului #IQDIGITAL ca technology partner. Secțiunea DIGITALINATION este dezvoltată în parteneriat cu Institutul ASPEN România.

  Lasă un răspuns