miercuri, 31 mai 2023
26 C
București
AcasăCryptoTesla confirmă primul eșec major legat de investițiile în monede Bitcoin

Tesla confirmă primul eșec major legat de investițiile în monede Bitcoin

Anunțată de CEO-ul Elon Musk chiar în timp ce prețul Bitcoin se apropia de maxime istorice, investiția Tesla de aproximativ 2 miliarde dolari în criptomonede a fost debarasată în mare parte la jumătatea anului trecut, criptomonedele deținute de Tesla fiind cel mai probabil vândute sub prețul de cumpărare. Însă Tesla nu ar fi renunțat decât la 75% din deținerile sale, păstrând o parte din fonduri în anticiparea bnr vremuri mai bune pentru cotațiile Bitcoin.

Între timp, declinul treptat al pieței de criptomonede s-a transformat într-un ”Bear Market” prelungit, expresia împrumutată din piețele bursiere convenționale traducându-se printr-o lungă perioadă de apatie, în care investitorii au părăsit sau au evitat plasarea de fonduri în această piață. Deși cotațiile bun bitcoin dau unele semne de revenire, pierderea este deja contabilizată în cel mai recent buletin adresat investitorilor Tesla.

Tesla confirmă primul eșec major legat de investițiile în monede Bitcoin

SUA și Japonia condamnă „cu fermitate” lansarea eșuată a satelitului nord-coreean: „Vom lua toate măsurile necesare”

Statele Unite condamnă „cu fermitate” lansarea unei rachete prezentate drept satelit militar de către Coreea de Nord, care „creşte tensiunile”, potrivit unui comunicat al...
spot_img

latest articles

explore more

Lasă un răspuns