X Day: Elrond Network anunţă la Paris lansarea proiectului MultiversX, prin care vrea să creeze un ecosistem global care integrează conceptele de metavers, Web3 şi blockchain

0
266

Sibienii de la Elrond Network au anunţat lansarea proiectului MultiversX, prin intermediul căruia propun o nouă viziune pentru mult-discutatul concept de metavers.

„Suntem încântaţi să vă spunem că începând de astăzi Elrond se transformă şi se extinde către MultiversX. Cu această nouă tehnologie, setul nostru de produse se extinde cu o nouă constelaţie de proiecte. (…) Vrem să încurajăm oamenii, companiile şi ţările să construiască noi aplicaţii”, a declarat Beniamin Mincu, CEO al Elrond Network, în cadrul primei ediţii a evenimentului X Day, organizat de companie la Paris în perioada 3-5 noiembrie.

El a explicat că modul în care conceptul de metavers ajunge să fie adoptat trebuie să fie unul integrat, iar blockchainul ar putea fi tehnologia potrivită pentru dezvoltarea acestuia.

Elrond îşi propune ca evenimentul X Day să devină unul de referinţă în această industrie, similar cu evenimentele anuale de lansare ale unor companii precum Tesla sau Apple.

www.zf.ro/cryptobusiness/x-day-elrond-network-anunta-la-paris-lansarea-proiectului-multiversx-21293174


Descoperă mai multe la Investor 📈 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns